Προιόντα Καλλωπισμού

Animagroom

Όλοι εμείς στην “animagroom” γνωρίζουμε από πρώτο χέρι

τις απαιτήσεις για την φροντίδα και περιποίηση των κατοικίδιων, γιατί πολύ απλά οι σκύλοι μας, είναι και μέλη της οικογένειάς μας! Η εμπειρία της συμβίωσης μαζί τους και η αναζήτηση του καλύτερου, μας ώθησε σε έναν μοναδικό στόχο, να προσφέρουμε τα καλύτερα επιλεγμένα προϊόντα… Είμαστε κοντά σας με εξειδικευμένα προϊόντα καλλωπισμού του τριχώματος και του δέρματος, που προσφέρουν υψηλή ποιότητα και φροντίδα! Ιδανικά για κάθε ιδιοκτήτη κατοικίδιου ζώου, αλλά και σε ειδικές συσκευασίες για επαγγελματίες κομμωτές και εκτροφείς.
Διαλέγουμε για εσάς εξαιρετικά σαμπουάν και σπρέι, βούρτσες και ψαλίδια, για την περιποίηση του τριχώματος και του δέρματος του κατοικίδιου σας, παγκόσμιας κλάσης σε πολύ προσιτές τιμές, που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις ενός υπεύθυνου ιδιοκτήτη κι ενός εξαίρετου επαγγελματία. Επίσης, σε εμάς θα βρείτε επιλεγμένα είδη εξοπλισμού grooming, καθώς και ειδικά προϊόντα για εκθέσεις, βοηθητικά είδη, αγάλματα και αξεσουάρ!
Τα πολυβραβευμένα προϊόντα “Animology”, έχουν ψηφιστεί ως «Τα καλύτερα προϊόντα καλλωπισμού για το 2011 & 2012″ και είναι τα επίσημα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Εθνική Ομάδα Κομμωτών σκύλων της Μεγάλης Βρετανίας!
Τα εξειδικευμένα προϊόντα καλλωπισμού και φροντίδας της "#1 ALL SYSTEMS", θα σας καταπλήξουν! Για εκθεσιακά ζώα που μόνο το καλύτερο τους αξίζει!
Τα προϊόντα "Groomer's Goop" θα σας λύσουν τα χέρια, σε θέματα καθαρισμού και απολίπανσης! Συνιστώνται κυρίως για γάτες αλλά και μακρύτριχους σκύλους. Απαλλαγείτε μία κι έξω, από τις αποκρουστικές και δύσκολες ακαθαρσίες λαδιού, γράσου, πίσσας, τσίχλας, κ.λ.π.!
Οι επιλεγμένες βούρτσες και ψαλίδια καλλωπισμού του τριχώματος, εξαιρετικής ποιότητας σε λογικές τιμές που θα βρείτε στην “ANIMAGROOM”, θα σας αποζημιώσουν με τα αποτελέσματα μετά την χρήση τους!
“ANIMAGROOM” σημαίνει “ψυχή στην περιποίηση” κι εμείς είμαστε εδώ, για να σας προσφέρουμε τη γνώση, την εμπειρία και την ποιότητα που αξίζει να έχουν οι αγαπημένοι μας σύντροφοι…

Για το κατάστημα

Παρακαλώ, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέεται με το λογαριασμό σας. Θα σας αποσταλεί ένας κωδικός επιβεβαίωσης. Μόλις λάβετε τον κωδικό επιβεβαίωσης, θα μπορέσετε να επιλέξετε νέο κωδικό για το λογαριασμό σας.

Για το κομμωτήριο

Κατάστημα

Κομμωτήριο

Προιόντα Μπάνιου

Προσφορές