September 21, 2019

Το πρώτο σεμινάριο Grooming που διοργανώνεται από τον Κυνολογικό Όμιλο Κύπρου

by Animagroom in Τα νέα μας

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε το πρώτο σεμινάριο Grooming που διοργανώνεται από τον Κυνολογικό Όμιλο Κύπρου.

Το σεμινάριο αυτό στοχεύει στην εκπαίδευση των μελών μας με σκοπό την προετοιμασία των σκύλων για εκθέσεις και επίσημες παρουσιάσεις.

Θα επιδειχθούν τρόποι σωστού λουσίματος, φουσκώματος της τρίχας στα μακρύ τρίχα σκυλιά, γυαλίσματα σε όλα τα είδη και χρώματα τριχωμάτων, διορθώματα αγκώνων, κουρέματος και πολλά άλλα!

Θα επιλυθούν τυχών απορίες, αλλά θα γνωρίσουμε και τα μυστικά των επαγγελματιών!

Οι ειδικοί που θα λάβουν μέρος είναι ο Κύριος Ζουμπουλίδης Λυκούργος, ο Κύριος Θεοφάνης Χιλιώτης και η Κυρία Νίκη Ιωάννου. Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας . Ώρα έναρξης σεμιναρίων, 10:00 π.μ. μέχρι και της 17:00.

Έχουμε συμπεριλάβει πιο κάτω την αίτηση συμμετοχής. Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και σας προτρέπουμε να αιτηθείτε έγκαιρα ούτως ώστε να κρατήσετε την θέση σας.

Η αίτηση πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένη και να αποστέλλεται διαδικτυακά στο kennel@cytanet.com.cy. Για την αίτηση μπορείτε να την βρείτε πιο κάτω ή να αποταθείτε στην ιστοσελίδα μας στο www.cypruskennelclub.org

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στα γραφεία μας στο 22 677488.

Leave a Reply