Εξοπλισμός κομμωτηρίων
Η ANIMAGROOM είναι κοντά στον επαγγελματία κομμωτή-groomer, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα από εξειδικευμένα εργαλεία και επαγγελματικό εξοπλισμό κομμωτηρίων, υψηλής ποιότητας και παγκόσμιας κλάσης. Καλύπτει στο έπακρο όλες τις ανάγκες, κάθε σύγχρονης επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον τομέα των ζώων συντροφιάς. Όλα τα είδη είναι δοκιμασμένα και επιλεγμένα έτσι ώστε να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις ενός εξαίρετου και απαιτητικού επαγγελματία.
Εκπαιδευτικά σεμινάρια
Και βεβαίως επειδή η γνώση και η εμπειρία δεν σταματάει ποτέ, η ANIMAGROOM κάνει τα αδύνατα δυνατά και διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια και εκπαιδευτικές ημερίδες, δίνοντας την ευκαιρία σε groomers, εκτροφείς και ιδιοκτήτες κατοικίδιων να ενημερωθούν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα γύρω από τα κατοικίδια ζώα και ειδικότερα την περιποίηση τους. Είναι θερμός υποστηριχτής της οργανωμένης κυνοφιλίας και δεν σταματά ποτέ, να στηρίζει εκδηλώσεις και ενέργειες που προάγουν το αίσθημα ευθύνης απέναντι στα κατοικίδια ζώα.
Προϊόντα περιποίησης
Μεγάλη ποικιλία από εκατοντάδες εξειδικευμένα προϊόντα καλλωπισμού και περιποίησης του τριχώματος και του δέρματος καθώς και εξαιρετικής ποιότητας εργαλεία , δοκιμασμένα και επιλεγμένα έτσι ώστε να καλύπτουν όλες στο έπακρο τις ανάγκες, κάθε επαγγελματία ιδιοκτήτη pet shop και κομμωτή κατοικίδιων ζώων.
Εταιρείες
Είμαστε περήφανοι ως Επίσημοι Αντιπρόσωποι & Διανομείς για Ελλάδα και Κύπρο, για τα προϊόντα των παρακάτω εταιρειών.
img23

Animology

img23

#1 All Systems

img23

SHOW TECH

img23

THE UNTANGLER

img23

PETUXE

img23

NAGAYU

img23

EKS Solingen

img23

TIKIMA

img23

AESCULAP

img23

VET BED

img23

METROVAC

img23

KARE PRO

img23

Sagewash Sanitizer

img23

YENTO

img23

GROOMER'S GOOP

img23

PHOENIX

img23

Speedy Dryers

img23

LAWRENCE

img23

Chris Christensen

img23

MATTI

img23

Groom Professional

img23

OPAWZ

img23

Eye Envy

img23

GEIB

Animagroom

Περιποίηση

Σαμπουάν, μαλακτικές, θεραπείες, spa, de-matting, κρέμες, φινίρισμα

Υγεία & Ομορφιά

Περιποίηση αυτιών & νυχιών, απομάκρυνση χρωματισμών των ματιών, στοματική υγιεινή, κολόνιες

Σπίτι & Ταξίδι

Πάρκα, κλουβιά, vetbed, μπολ, διατροφικά συμπληρώματα, αξεσουάρ

Εξοπλισμός

Μπανιέρες, spa, τραπέζια, blaster, σεσουάρ, κλουβιά αναμονής, σκαμπό, αξεσουάρ

Εργαλεία

Κουρευτικές μηχανές, κοπτικά, σχάρες, βούρτσες, slicker, χτένες, de-matting, stripping, αξεσουάρ, καθαρισμός, απολύμανση

Dog Shows

Αξεσουάρ, κολλάρα, οδηγοί, Μεταφορά, Προστατευτικά

We are the Organizers of GroomAthens 2018 & 2019
an International Grooming Competition
Animagroom
Λιγα λογια για εμάς

Η Animagroom ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2013 από τον Λυκούργο και την Εύα, εκτροφείς και ιδιοκτήτες Παλαιών Αγγλικών Ποιμενικών σκύλων  (Μπομπτέιλ) για περισσότερο από 30 χρόνια!

Δύο ανθρώπους που η ενασχόληση τους με αυτή την φυλή και γενικότερα με σκύλους, τους έκαναν ικανούς να γνωρίζουν από πρώτο χέρι, τις απαιτήσεις για την φροντίδα και περιποίηση ενός κατοικίδιου ζώου, γιατί πολύ απλά οι σκύλοι τους, είναι και μέλη της οικογένειάς τους!

Κοιτάζοντας πίσω στο 1988 και στην ενεργή ενασχόληση με την οργανωμένη κυνοφιλία και μορφολογία σκύλων και μετέπειτα, πίσω στο 1993 με την πείρα που απέκτησαν μέσω του “PETS PARADISE Grooming Salon & Pet Boutique”, η ιδέα δεν ήταν δύσκολο να γεννηθεί…

Η εμπειρία όλων αυτών των χρόνων και η συμβίωσης με τους σκύλους, η αναζήτηση του καλύτερου και το αμείωτο πάθος τους, ήταν τα βασικά στοιχεία που τους ώθησαν σε αυτό το νέο ξεκίνημα, με ένα μοναδικό στόχο: να προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους μέσα από τα καλύτερα επιλεγμένα προϊόντα περιποίησης απ’ όλο στον κόσμο.

…έτσι απλά… γεννήθηκε η ANIMAGROOM…

Η ομάδα μας
“ANIMAGROOM” σημαίνει “ψυχή στην περιποίηση” και όλοι εμείς είμαστε εδώ, για να σας προσφέρουμε τεχνογνωσία, εμπειρία και υψηλή ποιότητα
Τα Νέα μας
Δεν καθησυχάζουμε ποτέ! Δείτε τις δράσεις μας!

Παρακολουθήστε ΔΩΡΕΑΝ το webinar καλλωπισμού σκύλων με εισηγήτρια την Allison Foley, ιδρυτή της

  • 27 Mar, 2020
  • Animagroom
  • 40 Views

We are so proud for these 2 professional groomers Eleni Mintzi and Fragiskos Tasoulas of our Animagroom

  • 19 Nov, 2019
  • Animagroom
  • 45 Views

HUGE CONGRATULATIONS

  • 11 Nov, 2019
  • Animagroom
  • 59 Views